tiistai 22. toukokuuta 2012

Koti tuunausta

Selvästi blogini painottuu nykyään vain enemmän ja enemmän kädentöihin ja muu jää vähemmälle.. Mitä mieltä olette, kumpi parempi?  Aika vähän olen tästä nykyisestä kodistakin postaillut, vaikka tokihan täällä tapahtuu monenlaista pientä sisustelua vähän väliä.. Nyt vuoroaan odottaa isompi projekti nimittäin keittiö. Tasot ja allas ostettu, saas nähdä saadaanko kesän aikana valmiiksi asti. Laitetaan nyt tähän väliin kuitenkin vähän koti tuunauksia.. Sunnuntaina partsista tuli kuin uusi! Pari litraa puuöljyä auttoi siihen pulmaan. Vielä vähän somistelua, niin kesänvietto paikka on valmis. Kukkia tekisi mieli haalia, mutta kuka kumma niitä hoitaa sen ajan kun olemme lomilla.. No onneksi luonnosta voi keräillä maljakkoon aina kauden kukat. Kesän projektina tulee  muuten olemaan erilaisien betoniruukkujen teko. Talvella kun hajosi yksi iso lemppari kukkaruukku...
Linnunpönttö on yksi Enkelin Koti- näyttelyn töistäni. Kasvun paikka.


11 kommenttia:

 1. Oi, sehän raikaistui silmissä! :) Kädentyöpainotus (sopivasti sisutukseen sotkettuna) on ainakin minulle mieluinen.
  t. Kaisa uudesta blogista

  http://nohomewithoutyou.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja suht pienellä vaivallakin, varsinkin kun mun osuus oli hakea öljy ja toiselle jäi loppu! ;) Täytyypä kurkata uuteen blogiisi! :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! Ihanat lepotuolit ja värit!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! :) Nuo tuolit on kyl ihanat.. onko mukavat istuakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat ne on ja vielä tosi hyvä istuakin! Tuu koeistumaan joku päivä?

   Poista
 4. Minäkin olen haaveillut tuollaisista tuoleista. Joku möi niitä nimellä ekotuoli? Mistäs sä ostit? Oliko minkä hintaiset, jos saapi udella? :) Terkuin Mäkiahon Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Noora! Juu nuo tuolit ovat virolaista käsityötä, joten jos viroon päin on asiaa niin kannattaa tuoda varmaan sieltä, niin saa kaikista edullisimmin. Itse ostin täältä markkinoilta ja maksoin kahdesta tuolista 120e.. Millon minkäkinlaisilla markkinoilla noita myynnissä aina on.. :)

   Poista
 5. Olipas tyylikkään kaunista, ei liikaa mitään!
  Nyt eikun nauttimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haluaisin tuolit ehkä mielummin valkoisina, mutta käytännön syistä nuo ovat paremmat.. :) Näillä mennään! Aurinkoa!

   Poista