tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kukkasidontaa

Puolet kukkasidonnan kurssista on käyty ja vielä kaksi päivää jäljellä. On kyllä niin mukavaa puuhaa, että tätä voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään! Kurssille oli varattu tietynlaista materiaalia ja yritin sieltä valita sitten kaikista eniten itseeni miellyttävämmät kukat, yhteensopivuutta silmällä pitäen.

Ensimmäisenä päivänä kävimme läpi hieman teoriaa ja sen jälkeen harjoittelimme spiraalin tekoa. Useimmat varret jopa menivät spiraaliin. Ihan ensimmäinen oikeiden oppien mukaan sitomani kimppu näytti tältä:Toiseen kimppuun piti yrittää saada kolmion muotoa. Kuvasta on vaikea sitä hahmottaa, mutta kyllä se hieman kolmiota luonnossa muistutti! :)
Tänään pääsimme kokeilemaan asetelmien tekoa. Huomaan pitäväni tiiviydestä kimpuissa ja asetelmissa, joten niissä on hyvin vähän ilmaa. Osittain ilman puute johtunee myös sidonta käsialastani.

Huomenna tehdään sitten ainakin kransseja. Kämppä pullottaa kukista, mikäs sen mukavampaa!

3 kommenttia:

 1. Kyllä näyttävät kauniilta!

  Anne

  VastaaPoista
 2. Upeita kimppuja :) Tuollaiselle kurssille ehdottomasti haluaisin

  VastaaPoista
 3. Anne, Tänks. Ihmeen hyvin onnistui ekoiksi kimpuiksi. Harmi vaan, että materiaali on rajallista..

  Merja, Kiitos. Ei muuta kun bongaat kurssin jostain ja menoks! Tänäänkin oli niin huippu päivä! Tehtiin vieheitä ja pullokoristeita, joista myöhemmin lisää täällä :)

  VastaaPoista