tiistai 13. joulukuuta 2011

Sukset seinään ja menoks

Olin pitkään etsiskellyt puisia mäystin suksia. Sellaisia en kuitenkaan käsiini saanut, mutta äitini sukulaisilta löytyi puusälesukset, jotka kävivät hyvin tarkoitukseeni. Halusin meille suksista hyllyt. Katkaisin sukset sopivat pituisiksi ja viriteltiin ne seinään pienien kulmarautojen avulla. Koska sukset olivat tervatut, vedin kalustelakan suksen pintaan, jotta terva ei sotkisi. Alunperin ajatuksenani oli poltella suksilla kivituikkuja, mutta kuten arvelinkin kynttilöistä nousee niin paljon lämpöä, ettei alimmaisella suksella uskalla kynttilöitä polttaa.. (Muodon vuoksi täytyi kuva kuitenkin tänne ottaa, niin että kynttilät palavat molemmilla tasoilla :). Moni juttu kun olisi niin kaunista muttei niin käytännöllistä )


Nyt kivituikut saavat olla siellä jonkun aikaa, mutta ajattelin viritellä suksille myös valokuvia kehyksineen tai tauluja tai mitä sitten ikinä keksiikin..Niin ja iso kiitos suksista luopuneelle! :)10 kommenttia:

 1. Kiitos kivoista kommenteista Elisabet, Sari ja Päivityksiä!! :) Työn alla nuo olivat pitkään, mutta nyt vihdoin seinässä!

  VastaaPoista
 2. Huippuidea! Onko ihan itse keksitty? :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on suksi projekti P:n papan suksista... mutta vielä ei ole löytynyt sellaista paikkaa mihin ne saisi... ehkä sitte joskus takkahuoneeseen :)
  Joulun odotukset!!

  VastaaPoista
 4. Anne, eikö!

  Siskoliina, Eiköhän tässä maassa kaikki oo jo keksitty.. Juuri tuossa muodossa ja tarkoituksessa en ainakaan muista nähneeni moisia.

  Poopaliina, Haluaisitko ne kokonaisia siteineen seinälle koristeeksi vai myös hyllyksi? Leppoisaa jouluodotusta myös teille sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno idea! Nyt tiedän mihin metsämieheni peltoset päätyvät niiden jäätyä eläkkeelle... :)

  VastaaPoista
 6. Blue me, noniin, eikun peltoset seinään! :)

  VastaaPoista