torstai 22. joulukuuta 2011

Käärimistä

Myönnänkö? No, överiksi meni tänäkin vuonna tämä lahjojen hankkiminen ja tekeminen. Alku joulukuusta luulin olevani tänä jouluna hyvin hillitty lahjapolitiikan suhteen, mutta ei. Nyt niitä on sitten laitettu kääreisiin oikein urakalla. Ruskeat paperipussit olivat tänä vuonna suosiossani. Somisteeksi tiimarista löytyneitä sinettitarroja, juuttinarua ja kulkusia. Valkoiseen silkkipaperiin käärin myös muutamia paketteja piiloon. Soma sydänpaperikin oli tämän vuoden yksi suosikeista. On se lahjan antaminen vaan niin kivaa! Ehkäpä näillä paketeilla saan ilahtumaan muutaman muksun ja aikuisenkin!
PSST.. Oiskohan mun uuden vuoden lupaus blogini suhteen se, että toisin kuvat tänne vasta muokkauksien jälkeen. Muokkaamalla sais niin kivaa pientä extraa kuviin ja näköä muutenkin blogin ulkoasuun. Hmm. Ehkä lupaan siis ainakin yrittää, mikäli löydän jonkun helpon, simppelin ja ilmaisen kuvan käsittelyohjelman.6 kommenttia:

 1. Oih, miten ihania paketteja! Mä en saa tänä vuonna yhtään mitään, voihan surkeus :( Olen ollu niin tuhma ja kun olin saikulla niin pitkään, hyi mua (ei vaan)!! Nää on tärkeimmät eli hyvää ruokaa ja vapaata, läheisten seurassa, se on ehkä se paras lahja :O)!!!

  VastaaPoista
 2. Minna, kiitos. Ja se on vaan vilaus kun nuo kaikki revitään auki! ;)) Toivotaan, että pukki yllättää sinutkin edes yhdellä paketilla! ;) Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja lämmintä joulumieltä :)

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallista Joulua!

  Photoscape on yksi ilmainen vaihtoehto ;)

  VastaaPoista
 6. Riitta Sinikka, Merja ja Kastanja, kiitän! Tässä vaiheessa toivottelen teille vuorostaan onnea ja kaikkea hyvää seuraavalle vuodelle! Kastanja, katsastan tuon photoscapen, jos saa suomenkielisenä, niin vois olla hyvä! :) Mulla joskus oli joku gimp tai joku, mutta se sekotti koko koneen.

  VastaaPoista