tiistai 5. heinäkuuta 2011

Valmisteluita

Ilmassa on väkertelyä. Viime vuonna ekaa kertaa toteutettu katukirppis tulee jälleen uusine tuulineen. Tänä vuonna teen itse pieniä juttuja myyntiin, kuten esimerkiksi saippuoita, kransseja, magneetteja ja betonisia kynttiläalusia.

Haluaisin tehdä myyntikojusta nätin ja kutsuvan sopen. Pöydälle tuleva kyltti on tehty pienestä ikkunasta. Tekstit on maalattu vesiväri-saippua liuoksella ikkunaan.

Ensimmäiset kahvisaippuat ovat pakattu. Kahvinpurut tuntuvat aika kivalta käteen saippualla pestessä. Kuoriva tunne. Kuulemma sipulin ja kalankin haju pitäisi kahvisaippualla käsistä lähteä, pitänee kokeilla.
Viime vuonna tein pilkullisia pyykkipoikia. Tänä vuonna oikaisin ja leimailin muutaman pyykkipojan. Kivoja vaikka paketteihin.Alkukeväästä keräilin risuja talteen ja silloin teinkin jo yhden sydänkranssin siskoni oveen. Nyt tein vielä lisää myyntiin. Kransseista puuttuu vielä somistenauhat.Nyt taas askareiden pariin... Toisesta pienestä ikkunasta on tekeillä magneettitaulu esillepanoa varten.7 kommenttia:

 1. Kylläpä oot väkertänyt! Juuri tuollaisia määriä kun olisi itselläkin valmiina varastoissa... Teehän postaus saippuan teosta, se olisi aika mielenkiintoinen operaatio nähdä!

  VastaaPoista
 2. No niin, paljon valmista on tullut. Pyykkipojat on kivoja, pitää koettaa osua paikalle!

  VastaaPoista
 3. Siskoliina, juu väkerretty on ja vielä on väkerrettävää. Villekin duunailee parit seivästikkaat ja sen semmosta. Loput (eli suurin osa :) ) viedään tohon paikalliseen myymälään sitten kirpparin jälkeen. Oon nimittäin luvannut sinne aikoja sitten tehdä jotakin ja vasta nyt sain aikaiseksi. Saippua operaatio simppeli, sillä teen valmiista massasta vain.. :) Ei siis mitään lipeä meininkejä.

  Anne, pyykkipoikia sulle! Nähdään siellä!!

  VastaaPoista
 4. Ihania, tosi kauniita!! Hyviä ideoita. Ja niin Marimaisia! <3

  VastaaPoista
 5. Siniemilia, ei siitä marimaisuudesta taida eroon päästä.. Kaikessa se puskee.. :)

  VastaaPoista
 6. Kastanja, kiva että tykkäät! Toivottavasti moni muukin ja pääsen kaikesta tai edes osasta eroon! ;)

  VastaaPoista