lauantai 16. heinäkuuta 2011

Myyntikoju

Järjestämämme katukirppis on nyt onnistuneesti takana. Sää suosi meitä ja ihmisiä oli yllättävän paljon liikkeellä. Ainakin 38 myyjää pitkän kadun varrella. Kaikenlaista tavaraa, leipomuksia ja käsitöitä oli kaupan. Iso kiitos jokaiselle siellä pyörähtäneelle!

Aikamoista tohinaa oli monta tuntia ennen tapahtuman varsinaista alkamista, joten harmillisen vähän tuli kuvia otettua. Esimerkiksi nätisti laitetusta kahvilakojusta ei tullut kuvia lainkaan. Kahvilassa valkoiset korit leivinliinoineen pursusivat tuoreita leipomuksia munkeista ja mokkaruuduista lähtien.

Oman kojuni tuotteet hupenivat pitkin iltaa kiitettävään tahtiin. Heinäseivästikkaat menivät kaikki ja vähän ylikin, mutta uusia tehtiin tilauksesta. Täytynee alkaa kartuttamaan taas varastoja erilaisilla näperryksillä kunhan ennätän. Kadunvarsi kojuni näytti tältä:
Hei ja vielä tovi aikaa osallistua kesäarvontaan *klik*. Arvonta päättyy keskiyöllä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille jo tässä vaiheessa ja uudet lukijat toivotan teidät tervetulleiksi! Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa ja kommentoikaahan rohkeasti niitä :).

10 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollut kiva tapahtuma :) Pöytäsi oli kaunis

  VastaaPoista
 2. Löysinpäs ihanan blogin ja klikkasin itseni lukijaksi, että löydän tänne uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 3. Sama täällä, uusi lukijasi myös! tervetuloa myös romulyyliin, toivottaa riitta.

  VastaaPoista
 4. Tarja ja Riitta Sinikka, kovasti tervetuloa! :) Täytyypä lähteä vastavierailuille! :) Törmäillään blogien parissa!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ja varmasti myyvä myyntipöytä.. Upeita tuotteita olet tehnyt. Jäikö mitään jäljelle? ;)

  VastaaPoista
 6. Siniemilia, kiitoskiitos kehuista! :) Tosi paljon meni! Osa loppu kokonaan ja jostain jäi muutamia kappaleita, joten sain vietyä jotain paikalliseen myymäläänkin.

  VastaaPoista
 7. Vau, sulla on aivan ihana blogi! Siniemilian blogin kautta tänne tupsahdin, ja kyllä kannatti! Olen itse aivan innoissani näistä myyntijutuista, sillä suunnitteilla on omien tuotteiden myynti piakkoin. Hienoa, että meni hyvin kaupaksi, tämä rohkaisee itseänikin! :)

  Mukavaa viikkoa, terkuin Lisa

  VastaaPoista
 8. Lisa, kiitos! Vastavierailu suoritettu! ;) Iloista viikon jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 9. Olisi ollut ihana olla mukana ja nähdä sinun kauniit askartelusi kadun varrella niin ihanasti aseteltuna. Tikkaista tulii kehuja tästä vierestäkin. :)

  VastaaPoista
 10. Blue me, onnistui kyllä tapahtuma taas yli odotusten. Huomattavasti paljon enemmän porukkaa kun viime vuonna. Tunnelma oli oikea ja kohdallaan. Laitetaanko tikasta tilaukseen? ;) Kohta ne on loppu.

  VastaaPoista