maanantai 12. heinäkuuta 2010

Katukirppis

Kotikaupunkini asuinalueella järjestän lapsuudenystäväni kanssa huomenna katukirppiksen. Emme kumpikaan asu enää kyseisellä paikkakunnalla, mutta olemme koko lapsuutemme viettäneet Pappilanniemessä naapureina ja vanhempamme asuvat siellä edelleen.
Tarkoitus on, että Pappilanniemen asukkaat myyvät itselleen tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa, puutarhan satoa tai omia käsitöitään. Jokainen voi kärrätä vaikkapa kottikärryillä myytävänsä "kävelykadun" varteen ja muut kaupungin asukkaat ovat tervetulleita ostoksille. Toivotaan, että huomenna aurinko paistaa yhtä komeasti kuin edellisinä päivinä ja kauppa käy!

Kuva lavastuksesta, minkä teimme lehtimainosta varten.. Ainakin 20 myyjää on lupautunut tulemaan kimpsuineen ja kampsuineen kadunvarteen. Hienoa!Käsinmaalasin myös puisia pyykkipoikia myyntiin... :) Aika somia minusta. Jos ei käy kaupaksi, huolin ne itselleni kylppäriin somisteeksi esimerkiksi Riihimäen lasipurkkiin! Tai voihan näitä poikia käyttää pussinsulkijoina.

1 kommentti:

  1. Kiitos järjestäjille! Sivusta kuullun arvion mukaan paikalla kävi n. 140 ihmistä! Mikä saavutus! Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!

    VastaaPoista