sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syyspiknikki

Mukava viikonloppu "kaukaisten" ystävien kanssa vietetty! Kiitos vielä heille! Sen verran tuli viikonloppuna mässäiltyä, että vieläkin on maha turvoksissa...

Perjantai iltana oli tarkoitus mennä syyspiknikille veden äärelle, mutta säästä johtuen päädyimme "piknikille" ruokapöytämme ääreen.




Minttudomino-muffinssit oli uusi kokeilu. Ei hassumpia.





MINTTUDOMINO-MUFFINSSIT
n. 15 kpl

2 kananmunaa
2 dl sokeria
50 g rypsiöljuvalmiste
1 dl maitoa
reilu 3 dl vehnäjauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
5-7 murskattua dominokeksiä

1 kokonainen Dominokeksi jokaisen muffinssin päälle

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita rasva ja maito keskenään. Lisää seos vaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi joukkoon murskatut dominot ja sekoita.

Täytä vuoat puolilleen. Aseta kokonainen dominokeksi taikinan päälle. Paista muffinsseja 200 asteessa keskitasolla noin 12-15 minuuttia.



Alkuperäinen resepti on bongattu täältä.




Perjantai iltana oli mahdollisuus lähettää lupaus laineille. Niinpä kävimme iltakäpsyttelyn lomassa tekemässä lyhdyt, jotka lähetimme seilailemaan...



Hei tosi kiva huomata, että blogiini ilmestyy lukijoita jatkuvasti pitkin matkaa! Sellaisia lukijoita, joilla on oma blogi olen pyrkinyt moikkaamaan henkilökohtaisesti vastavierailulla käydessäni. Kuitenkin välillä on mahdoton tietää kuka on uusi ja kuka on vanha ja kaikilla kun ei omaa blogiani ole, niin moikkaan heitä nyt näin yhteisesti. MOI! JA KIVAA, ETTÄ OLETTE TÄÄLLÄ!! Huomaan kyllä aina kun lukijamäärä muuttuu! :)




2 kommenttia:

  1. Hei mahtava idea nämä domino-muffinit! Itse herkuttelen juuri omatekemällä porkkanapiirakalla, joka vaan paranee jääkaapissa muutaman päivän seisottuaan. :) Hyvää syksyn alkua!

    VastaaPoista
  2. Blue me, ah, porkkanapiirakka kuulostaa niin hyvältä! Pitäis tehdä itsekin! Onko joku P:n herkkuohje? :) Ahkeraa syksyä myös sinne!

    VastaaPoista