perjantai 16. syyskuuta 2011

Sammalpuu

Tälläinen jättiläinen siitä sammaleesta viikonloppuna metsäreissun jälkeen syntyi. Sammalpuun runkona on kanaverkko. Asettelin sammaleet rungon päälle painellen sammalta hieman kanaverkon koloihin, jonka jälkeen sidoin sammaleen metallilangan avulla paremmin kiinni runkoon.
Isoin parvekkeelta löytynyt ruukku osoittautuikin ehkä hieman liian pieneksi sammalpuulle. Jos löydän uuden isomman ja mieleisen ruukun, täytynee puu vielä siirtää.
Marraskuussa puun ympärille kiedotaan pienet valot. Hauska muuten, kun muutama ketunleipä tuli puuhun sammaleen mukana. Niin ja tämä teos muistuttaa kuulemma muodoltaan smurffeja.. Hmm. Totta.

Sammaleesta syntyi myös sydän. Tosin sen vein jo veljeni haudalle, enkä muistanut ottaa siitä kuvaa. Sammalta on kyllä vielä niin paljon, että viikonloppuna taitaa syntyä vielä lisää sammaljuttuja. Sydämiä, kransseja tai jotain sellaista.Syksyisen raikasta viikonloppuna kaikille!8 kommenttia:

 1. Tuossa olikin ideaa meidän ruman sisääntulon kaunistukseksi... :)

  VastaaPoista
 2. Siskoliina, unohdin tuohon postaukseen kirjoittaa, että laitoin rungon sisään myös kostutettua sanomalehteä, jotta rungosta tulee tukevampi. Ja kosteushan tekee myös sammaleelle hyvää.

  VastaaPoista
 3. Moi Mari! Upea teos sammaleesta! Täytyy kokeilla itsekin kunhan saa aikaiseksi lähteä metsään :) Sainkin tuosta idean ja taidankin tehdä minimallit parvekelaatikkoihin :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Karoliina, kiitos! :) Mahdollisimmaan isoja paloja kun saa kerättyä, niin valmista tulee nopeasti! :)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten upea!

  Kivaa maanantaita :)

  VastaaPoista
 6. Merja, näyttävää pienellä vaivalla! :)

  VastaaPoista