lauantai 24. syyskuuta 2011

Syssyä

Vaikka oranssin ja keltaisen sävyt ei minuun kolahdakkaan yleensä missään muodossa, niin sykyisin puita ei voi olla ihastelematta. Niin makeita sävyjä!
Parvekkeen lohenpunaiset pelargoniat alkoi riidellä syksyn sävyjä vastaan, joten ei auttanut kun heivata kesäkukat pois. (Ehkä muutenkin aika luopua kesäkukista?) Kodin Terra myi edulliseen hintaan kivaa mixiä, jossa callunoiden lisäksi oli tuollaisia pieniä vihreitä. Yksi mixi riitti juuri sopivasti parvekelaatiikkoon.

Aika hauska toi "hopeapuu", vai mitä? Mikähän se on nimeltään? Ihastuin siihen heti ja koska sitä ei myyty erikseen, päätin ostaa sitten koko asetelman. Saihan siinä samalla kivan istutuskorinkin..

Näillä mennään tämä syksy ja talvi. Parvekkeella jo olevan ison sammalpuun lisäksi taidan tehdä vielä toisen pienemmän. Yksinään puu näyttää toistaiseksi niin orvolta nyt.. Eli eikun hommiin!


2 kommenttia:

  1. Corokia cotoneaster, kestää pientä pakkastakin mutta menee myös viherkasvina sisällä. Tosi helppohoitoinen! Ja ihana muutenkin!

    Marjohan se täällä, kukas muu:)

    VastaaPoista
  2. Marjo, ai pientä pakkasta vaan? Pitääkö mun ottaa se sisälle sitten talvella? Se on kyllä ihana! Miks en oo nähny tollasta aiemmin...

    VastaaPoista