TOMAATTI-JUUSTOUUNIPASTA
250-300g suurta putkipastaa (täysjyvä)
1 dl nuorta goudaa raastettuna
Kastike:
1 sipuli
2 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
500g tomaattimurskaa
1 liemikuutio
suolaa
mustapippuri
(tuoretta basilikaa)
Keitä pasta. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemikuutio sekä suolaa ja pippuria. Anna hautua hetki. Kaada kypsä pasta uunivuokaan ja kastike päälle. Sekoita joukkoon juustoraaste. Kuorruta pastaa uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Tämä ruoka on ehdottomasti parhaimmillaan tuoreena! Kävisi hyvin myös lisääkkeeksi esimerkiksi lihan kanssa.
Kotivinkissä on tosi hyviä ruokaohjeita. Nam, tämä vaikuttaa tosi herkulliselta, täytyykin kokeilla :)
VastaaPoistaMerja, niin löytyy, tosi usein! Vielä kun muistais aina kirjoittaa muistiin tai leikata ohjeen talteen, niin ei tarttis koko pinkkaa lehtiä aina käydä läpi etsiessään sitä yhtä ja tiettyä! :)
VastaaPoistaOlen muuten tosi iloinen, että niin usein käyt täällä ja kommentoit, olen otettu!