maanantai 27. kesäkuuta 2011

Koiramäen pajutallilla

Piipahdettiin viikko sitten ensimmäistä kertaa Koiramäen pajutallilla. Siellä olisi voinut viettää aikaa kauemminkin. Katseltavaa oli paljon.


Erilaisia eläinhahmoja oli pitkin pihaa ja mitä hienoimpia pajutöitä, niin ruukkuja, koreja kuin polkupyöriäkin.Pienen paussin saattoi pitää myymälän edustalla olevalla koivupenkillä. Aika kiva idea.

Myymälästä löytyi ihastuttavia tavaroita. Country-henkiseen puotiin on vielä palattava, se on varma.
Koiramäen pajutallilla viihtyy varmasti kaikki. Kanitkin. Katsokaa vaikka!
Pajun punojille tiedoksi, että Koiramäeltä saa ympäri vuoden ostettua myös pajua. Tarjolla on erilaisia lajikkeita ja niitä saa ostettua liotettunakin. Pitääpä pitää mielessä. Pajun saanti aika kun on aika rajallinen.
4 kommenttia:

 1. Koiramäen pajutalli on ihana paikka, tosin olen käynyt siellä viimeksi ennen heidän muuttoaan. Kuvista päätellen heillä taitaa olla nyt jo isompi tila käytössään.

  Kivaa helleviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Merja, mä en ikänä ookkaan käyny siellä vanhassa paikassa. Ja nytkin tuolla käytiin ihan pikapikaa, mutta kivalta paikalta vaikutti. Joskus uusiks ehdottomasti. Nautitaan helteistä! :)

  VastaaPoista
 3. Olenkin odottanut tätä postausta ja se oli sen arvoista (osasin siis odottaa kun kerroit kommentissasi, että tällainen on tulossa).
  Ihana paikka!! Tuo puoti alkoi kovasti houkutella...

  Pitänee ihan googlettaa sijainti jos tulisi lähdettyä vähän kesäreissuun!

  VastaaPoista
 4. Kastanja, joo juhannusmenojen vuoksi postaaminen kesti.. :) Tuntuu, että näin kesäsisin olisi paljon juttuaiheita muttei malta olla tässä koneella postailemassa.. Suosittelen kyllä poikkeamaan jos reitille osuu.

  VastaaPoista