tiistai 24. toukokuuta 2011

Namskis!

Tässä aiemmin lupaamani lämpimien lohileipien ohje. Helppo ja nopea kesäillan herkku! Täällä tätä ohjetta on testattu jo monet kerrat ja aina yhtä maistuvia raikkaan salaatiin kera.









LÄMPIMÄT LOHIRUISLEIVÄT

4 revittyä ruisreikäleivän puolikasta
200g kylmäsavulohta
100g kesäkurpitsaa
nippu kevytsipulia
200g kevyttä sulatejuustoa
ruohittua mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja pilko kevätsipuli. Levitä juusto leiville reiluksi kerrokseksi. Laita kesäkurpitsaviipaleet ja kevätsipuli juuston päälle. Kypsennä leipiä 200 asteessa n. 8 minuuttia. Laita lohisiivut leiville ja kypsennä uunissa vielä 5 minuuttia. Rouhi mustapippuria leipien päälle ja tarjoile lämpiminä.

2 kommenttia:

  1. Voijjei, savulohi on pahimpia heikkouksiani.. ja ruisleipä.. kuulostaa niin hyvälle! Miksei meiltä löydy nyt tarpeita tuollaisten tekoon!!

    VastaaPoista
  2. Tiina, vielä runsaasti sulatejuustoa, niin ai että! :)

    VastaaPoista