keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Tuohtunutta tuohta

Pääsiäisenä kaatui riippakoivu. Hmm.. Mihin kaikkeen sitä voisi käyttää? No kyllähän kaikelle materiaalille aina käyttöä löytyy, ennemmin tai myöhemmin. Eli ei muuta kun koivun kimppuun ja tuohet irti mahdollisimman isoina paloina ja koivun oksia säkkikaupalla peräkonttiin.


Muutaman tuohisydämen kokeilu mielessä leikkasin heti. Tuohta on vielä paljon jäljellä ja lisää sydämiä on syntymässä. Kivoja kortteihin, kransseihin, pakettien somisteeksi tai vaikkapa joulukuusen koristeeksi. Risuista tekeillä on lintu ja muutama kranssi. Onneksi pian opiskelukiireet helpottavat ja pääsen omien tuunausten pariin.5 kommenttia:

 1. Hienoja sydämiä!<3 Kiva idea!!:)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos ja kiva että olet kurkannut tänne ja jättänyt kommentinkin. :) Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania sydämiä!

  Mä aloitin kans yks päivä koivunvitsan vääntämistä... Jos sen tänään saisi ilman keskeytyksiä valmiiksi :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa saanut kaunista materiaalia, ihania nuo sydämet :) Unelmassakin on kaadettu puita, täytyykin katsoa löytyisikö sieltä tuohta

  VastaaPoista
 5. Siskoliina, laitahan näytille sitten blogiin. Mulla on parvekkeella kesken pyöreitä koivunoksa kransseja ja sydänkransseja. Loppui sidoslanka vain kesken.

  Merja, lisää sydämiä tulee, sellaisia hieman tyyliteltyjä.. Täytyy vaan ensin liotella tuota tuohta kun on jo päässyt kuivumaan, jotta kestää sitten työstämisen..

  VastaaPoista