keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tyynyjä

Tässäpä tulee seuraavaksi opintoihini liittyviä töitä eli kankaankuvioinnin kurssin tuotoksia. Painoin pinja-pellavalle oman ja Villen vuosiluvut ja ompelin päälliset sopivaksi suorakaiteen muotoisiin tyynyhin. Nämä löytänee paikkansa sängyn päältä. Tälläiset tyynyt sopisivat mielestäni kivasti vaikka häälahjaksi hääparin vuosiluvuilla tehtyinä.
Usein opintojaksoilla on jokin teema, johon työt tulisi sopia. Tällä kertaa teema oli koko lukuvuoden teema; kartalla. Siitä teemasta lähti ajatus vanhan tyylisen auton painamisesta. Toki vuosiluvutkin kartalla teemaan omalla tavallaan liittyvät. Tämän autotyynyn ajattelin sopivan siskonpojan uuteen valmistumassa olevaan huoneeseen.
14 kommenttia:

 1. Nuo sinun opiskeluun liittyvät jutut kuulostavat niin kivoilta. Pitäisiköhän itsekin lähteä vielä koulunpenkille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Merja, nää meidän koulujutut on just sitä sun alaa (ainakin blogisi perusteella)! Kädentaitoja ja ohjausta! :) Aikuisopiskelijaksi meille vaan, nyt kun vielä on mahdollisuus, sillä meidän koulutusohjelmaa niinkun monta muutakin kulttuurialaa meinataan lakkautaa. Kivojahan nuo kaikki kädentaito kurssit ovat, mutta pakko myöntää, että välillä on vaan niin suoritus meininki, kun pitää saa pisteet kasaan jne. Sääli ettei aina ehdi nauttia ja panostaa niin paljon kun haluaisi.

   Poista
 2. Missä sä siis tarkkaan ottaen opiskelitkaan? Oon monesti miettinyt että koulutehtävänne kuulostavat kutkuttavan houkuttelevilta. Siis varsinkin ilman niitä suorituspaineita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä olenko täällä sitä edes koskaan suoraan maininnutkaan, mutta siis Hamkissa ohjaustoiminnan artenomiksi. Lisäinfoa löytyy esim. täältä: http://portal.hamk.fi/portal/page/portal/HAMK/koulutus/Nuorisokoulutus/ohjaustoiminta

   Poista
 3. Tuo koulutus kuulostaa minustakin houkuttelevalta. Ja tyynyt myös:) Opiskelujen päättyessä sitä oli onnellinen, että se sarka oli vihdoin takana. Sen jälkeen sitä sitten ihmeteltiinkin määräaikaisuuksien ja pätkätöiden viidakossa ja nyt kohta 7 vuotta valmistumisen jälkeen ja reilun vuoden vakkarihommissa olleena aina välillä hiipii mieleen ajatus, että jos sitä sittenkin opiskelisi vielä jotain.. Minua kiehtoisi kovasti joku kädentaitoihin liittyvä koulutus, koska vaikka suuri osa vapaa-ajasta kuluukin käsillä näpräten, niin palkka tulee jostain ihan muista hommista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan kanssa toisinaan haalivani opintopisteitä urakalla ja koitan opiskella muutenkin ripeästi, jotta valmistuisin äkkiä, mutta toisaalta kauhistuttaa työelämäkin. Koskaan ei oo hyvä ;)) t. Nainen

   Poista
 4. Siis ihan mahtavia nuo tyynyt!!:)ja tuo vuosiluku idea tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Jotenkin nuo vuosiluvut on viime aikoina iskenyt.. Vuosilukujahan oli käytetty tässäkin tuunauksessa http://somasti.blogspot.com/2011/10/samoissa-saappaissa.html . Mistä lie kertoo moinen.. :)

   Poista
 5. On kyllä ihan huippuhienot! Sinä osaat kyllä kaikkea! :)
  T. Nummela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Nummela. Tiiäkkö tänään ei ollu ihan sellanen fiilis et osaisin... ;)

   Poista
 6. Hieno autotyyny ja sisko(n poika) varmasti arvostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy toivoa! :) Onhan tuo sen nähnyt, muttei liiemmin kommentoinut kyllä.

   Poista