lauantai 29. tammikuuta 2011

Apukokin keittokirja

Tuskin maltan odottaa, että olen taas jalallinen ja keittiössä puuhailu onnistuu entiseen tapaan. Tätä uutta Apukokin keittokirjaa selatessa voi ihailla valloittavan ihania kuvia herkullisten reseptien lomassa. Vaikka kirja ei olisi tutun tekemä, (itseasiassa Villeni serkku on mm. tämän kirja takana) uskoisin sen löytyvän silti kirjahyllystämme ja vaikka omaa apukokkiakaan meillä ei ole. Leivonta & jälkiruokaosiosta löytyy vanhojen kunnon vohveleiden ohjeesta styroksikakku reseptiin asti. Tämä kirja on myös varsin hyvä lahja apukokin omistaville perheille. Kirjan mukaan kaikki ohjeet on testattu 3-6 vuotiaiden apukokkien kanssa. Uskon, että kirjan vinkkien avulla kokkaat apukokin kanssa turvallisesti ja onnistuneesti! Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa teidän jokaisen keittokirjahyllyyn!
Ensimmäisiä reseptejä, joita aion Apukokin keittokirjasta testata, on focacciaa tomaatti-valkosipulitäytteellä, suklaisia marenkeja, pestokierteitä, punajuuripihvejä, pestokanaa risottopedillä ja uunikasviksia. Eikö kuulosta herkulliselta?
4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa tuo kirja =)
  Ei pitäisi lukea nälkäisenä blogeja, hih ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjan resepteissä on käytetty kunnolla mausteita ja erilaisia raaka-aineita, kuitenkin niin, että sopii aikuisen ja lapsen makuun.. Kirjoittelen tänne kyllä sitten joitakin ohjeita kun pääsen kokeilemaan!

  VastaaPoista
 3. Meidän apukokki olis varmaan innoissaan tosta kirjasta kun joka päivä pyytää, että leivottaisiin jotain. :)

  VastaaPoista
 4. No varmasti! Se on hankittava siis.. :) Värikoodien avulla on helppo seurata millon on apukokin vuoro!

  VastaaPoista