tiistai 30. marraskuuta 2010

Adventtinumerot

Eka adventti meni ja oli ja toinen lähestyy jo kovaa vauhtia. Viime vuonna ostin hemtexin alennuskopasta eurolla mustat adventtinumerot.
Tänä vuonna spreijasin ne valkoisella ja hioin vähän kuluneen näköiseksi. Olisin halunnut laittaa valkoiset kynttilät numeroineen vierekkäin pitkälle suorakaiteen muotoiselle alustalle ikkunalaudalle, mutta ei, mistään ei löytynyt sopivaa alustaa.


Ja kun mieleistä alustaa ei löytynyt otin käyttöön viime vuonnakin olleet pienet kyöhäinhopeiset adventtipallot! Solmin ne punaisella valkopilkullisella narulla valkoisten kynttilöiden ympärille ja asetin ne jo olemassa olevalla tarjottimelle. Tosin ei tuokaan alusta miellytä, mutta olkoon näin, kunnes parempi löytyy. Että näin. Suuria pulmia adventtikynttilöiden kanssa, hah! :) Liian tarkkaa - voipi olla...Mukavaa joulun odotusta ihan jokaiselle täällä piipahtaneelle!
2 kommenttia:

  1. Uudet on ihan hyvät, siis numerot. Mutta kyllä noi pallukat on musta niin somat ja nauhat sopii hyvin.

    Anne

    VastaaPoista
  2. Ehkä ensi vuonna sitten käytän noita toisia, mikäli alunen löytyy.. :) Onhan se hyvä, että on monet numerot, vaikka käyttöä onkin vain kerran vuoteen. Mutta toisaalta, sitten kun joskus on paljon neliöitä, niin adventtinumeroita täytyy olla useampia: keittiöön ja olkkarin omat tai jotain.. Niinkö? :)

    VastaaPoista