sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Täti-Menu

Jatketaan päivän menu tyyliin. Onneks tuo täti ei herää ennen kukkojen laulua eikä oo myöskään karjalanpaistityyppiä! Niimpä "aamu" alkoi tukevalla aamiaisella kera omin käsin puristetun aplarimehun, jonka jälkeen pikainen kierros kaupungin suurkirpputorille. Tunnin kiertelyssä olikin jo aamupalat kulutettu ja oli aika siirtyä lounaalle. Lounaaksi salaattia leivitetyllä fetalla ja jälkkäriks MÄMMIÄ vaniljakastikkeella! Jos näillä sapuskoilla ei pärjää ens viikkoa, niin ei sitten millään!







LEIVITETTY FETA

Pala fetaa
Vehnäjauhoja
Pippuria
Muna
Korppujauhoja

Leikkaa fetasta palat. Pyöräytä vehnäjauhossa, jossa vähän pippuria. Sitten pyöräytys kananmunaan ja viimeiseksi korppujauhoon. Paista öljytetyllä pannulla miedolla lämmöllä kunnes pinta on saanut kauniin värin.









3 kommenttia:

  1. Leivitetty feta kuulostaa hyvältä, sitä pitää ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. VOi miten ihania herkkuja! Ja niin kauniin valoisaa:)

    VastaaPoista
  3. Suosittelen Merja kokeilemista.. Vuohenjuustokin voisi sopia hyvin leivitykseen!

    Mari, täällä tosiaan oltiin ähkyssä koko viikonloppu ja vielä alkuviikkokin! :) Eka kevät kun asunnossamme asumme ja on kyllä kivaa huomata miten valoisa koti tämä on. Tosin kesällä voi olla tuskasta..

    VastaaPoista