keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Istutettua kevättä

Voi kunnollinen kevät - tule jo! Parvekkeen narsissit ovat yllättävän hyvin sinnitelleet kylmässä monia öitä.
Kokeilen ekaa kertaa kasvattaa yrttejä siemenestä lähtien. Haaveissa saada omalta partsilta yrttejä salaattiin. Kylvin reilu viikko sitten rucolaa, persiljaa ja basilikaa. Rucola puskee jo kovaa tahtia. Ajoittain ne nauttivat lämpimästäkin auringonpaisteesta ikkunalaudalla.

5 kommenttia:

 1. Meillä puolestaan oli tänä aamuna 18 astetta pakkasta aamulla kahdeksan aikaan, siellä olisi kyllä pahoin narsisitkin jo paleltuneet. Tänään vasta itse ostin ekani, ja vielä se asuu visusti sisällä, vaikka piha se eniten juuri nyt piristystä kaipaisikin!

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä jotain supernarkkuja! Illalla ne roikkuu pitkin kukkalaatikon reunoja nuupahtaneena paleltuneen näköisenä ja on ihan kovia ja jäisiä.. Mutta kun päivällä aurinko alkaa paistaa ne ponnistaa pystyyn! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja keväistä :) Täytyykin käydä ostamassa narsisseja, niistä tulee niin keväinen olo

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Itsekkin ostin tänään ensimmäiset narsissit, tosin vain sisälle.

  Ihanalta näyttää narsissit parvekkeellasi, kestävät varmaan ihan hyvin pikkupakkastakin.

  VastaaPoista
 5. Merja, kevättä on pakko alkaa tekemään ympärille kun muuten ei näytä tulevan.. ;) Jos asennoituminen kevääseen nopeuttaisi sen oikeeta tuloakin, toivon.

  Walkoisia Unelmia, nuo on kyllä tosiaan ollu sitkeetä laatua. -10 astihan sitä sanotaan, että nuo kestää. Onkohan helmililja ja perunanarsissi yhtä sitkeä pakkaselle?

  VastaaPoista