lauantai 16. helmikuuta 2013

Terveiset sohvan mutkasta!
Onni on puhdas koti ja rauhalliset viikonloput. Kuvissa meidän uutukainen HT Collectionin  hiekanvärinen ELLE XXL sohva. Tykätään.  Kannatti satsata. Pitkään kylläkin piti harkita, mutta kun oli kerran tähän sohvaan istunut ei toista vastaavaa kyllä enää eteen tullut.
Sohvan päällä oleva taulu on kyllä myös tullut jo tiensä päähän ja työhuoneessa odottaakin kolme erikokoista taulupohjaa, joihin on tarkoitus maalata jotakin abstraktia kotiimme sopivaa.
Ja onpa kyllä kamalan kellertävän tunkkaiset nuo meidän lattiat. No niihin on tyydyttävä, hyvässä kunnossa kun tuo parketti kuitenkin on.


Leppoisaa lauantai illan jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Meillä ollaan myös katteltu HT Collectionin sohvia "sillä silmällä". Ovat kyllä todella hyviä istua. Ainut asia mikä arveluttaa ja on toistaiseksi pitänyt sohvan kaupassa on se, mahtuuko kyseinen sohva meidän okkariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan tämä xxl varsinkin aika iso. Eikös xl ole aika normikokoinen? Pöyhiähän tätä kyllä saa aika ahkeraan :)

   Poista
  2. Me ollaan katteltu Comoa. Ja tuosta pöyhimisestä taisin netistä lukeakin, että sitä noille höyhentäytteisille tyynyille saa tehdä:)

   Poista
  3. Ainiin totta, ethän tuossa missään saanutkaan Ellestä mitään :) Se Como on kyllä myös hyvin kaunis ja ryhdikäs. Vielä ainakin plussa puolet ovat kuitenkin päihittäneet työn pöyhintä miinuksen! :)

   Poista
 2. Meillä oli Elle myös aikaisemman kodin olohuoneessa, nyt Adean Moritz. :) Hyvältä näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kävin heti kurkkimassa sinun blogiisi ;)

   Poista