tiistai 24. heinäkuuta 2012

Vierasvara

Terveiset opiskelijakavereilleni! Lupaan, että tästä lähtien on aina kakkua pöydässä! Tosin hammaslääkärikäyntejä en korvaa... ;)
Betonilla on tänä kesänä tullut täytettyä niin silikonimuffinivuokia, vateja, ämpäreitä kuin kakkuvuokiakin. Yksi säkki odottaa vielä käyttöä... 


Joku saattaa nyt ihmetellä mihin ihmeseen moisia mönttejä oikein tarvitsen. No sitten joskus kun mulla on se iso omakotitalo ja hienosti hoidettu puutarha jossa pidän puutarhajuhlia yhtenään, niin tietenkin sen pitkän ja ison kattauspöydän somisteeksi! :)

6 kommenttia:

 1. Ihania! Ja voihan noiden sisälle laittaa vaikka kynttilän tai lasikipon sisään muutaman mustikanvarvun.
  Öljyätkö muotit sisältä että saat kakut irti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kyllä niille käyttöä keksii! Pari vein jo tuliaisena ystävälle! :) Juu öljyän. Ekat kakut öljysin ruokaöljyllä ja toiset ihan sillä oikealla muottiöljyllä, mutta en huomannut eroa niiden välillä, joten ruokaöljy sopii vallan hyvin! Aika kovaa kyllä saa isolla kivellä vuokaan kopauttaa useamman kerran, että kakku tulee ulos! :)

   Poista
 2. Ihania!Katsoin ensin, että olet tehnyt jotain jäädykekakkua, heh, olitkin tehnyt sitten vähän rapsakampaa. Tosi jännän hienoja, kovaa pelkistettyä materiaalia ja pehmeitä muotoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hiukka on rapsakampaa kyllä juu ja ehkä aika paljon mauttomampaakin ;)Joku kumma minuakin noissa kiehtoo!

   Poista