maanantai 20. joulukuuta 2010

Jouluista puuhastelua

Viime illat on mennyt lahjoja kääriessä. Mutta se ei haittaa - se on niin mukavaa. Taisin lupailla aiemmin, että tänä vuonna pakettini tunnistaa jouluisista niinikukista.. Joudun perumaan lupaukseni. Mutta niintä paketeista kuitenkin löytyy. Tuli mielestäni mukavan näköisiä paketteja yksinkertaisuudessaan, kun käytin nauhana vihreäksi ja punaiseksi värjäämiäni niiniä. Pakettikortit leikkelin mm. limen vihreästä ekopahvista.
Myös osa paketeista kääriytyi (tyylistäni poiketen :) ) valkoiseen tai punaiseen merry christmas paperiin valkoisen paperinarun kera.
Tämän vuoden pikkuviemisinä on karkkitötteröt (monissa blogissa onkin näkynyt jo näitä). Jouluyö juhlayö- nuottipaperista tötteröt, sisälle karkkikeppeja, sellofaani ympärille. Juuttinarulla kiinni ja das-massa sydän toivottamaan joulua. Yksinkertaista ja helppoa. Sopivan vaativaa aikatauluuni tällä erää.

5 kommenttia:

 1. Nättejä kääröjä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemmille!! :) Vielä muutaman paketin saan kääriä, jes.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita paketteja! Olen ihan varma että saajat ovat iloisia noista!

  Mulla vielä paketointiurakka edessä, huoh. Tähän saakka painettu vaan töitä niska limassa, eli lahjahommat pikkusen vaiheessa. ;)

  VastaaPoista
 4. Toivotaan! :) Antamisen ilokin on suuri. Minä oon saanut lomailla perjantaista asti ja onkin ollut ihan huippua valmistella rauhassa joulujuttuja. Tsemppiä Sinulle loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista