torstai 16. joulukuuta 2010

Aurajuustopiparit

Pitkään aikaan en ole kirjoitellut teille leivonta- tai ruokaohjeita, nyt tulee!
Yksi parhaimmista joulun herkuista on piparit ja aurajuusto! Kokeilin ensimmäistä kertaa aurapipareiden ohjetta ja tykkäsin kyllä. Tällä kertaa valmistin ne valmistaikinasta. Myllyn Parhaan pakastetaikina on ehdottomasti mielestäni parhaimman makuista. Resepti on muokattu viime vuonna mainos seinäkalenterista löydetystä ohjeesta.


AURAPIPARIT
35-40kpl

1 pkt (500g) Piparkakkutaikinaa
150g aurajuustoa

Kauli taikina suorakulmaiseksi levyksi. (25x25 cm). Ripottele pinnalle aurajuustoa murustettuna. Kääri kääretortun tapaan rullalle. Laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa rullasta sentin leveitä viipaleita ja nosta ne uunipellille kumolleen. Paista 200 asteessa n. 6-8 minuuttia.


2 kommenttia:

  1. Aurajuusto ja piparit on minun ehdoton herkku. Tätä on pakko kokeilla :)

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kokeile ihmeessä! Olen miettinyt näiden säilyvyyttä, kun välissä on kuitenkin juustoa...

    Samoin! :)

    VastaaPoista