maanantai 22. maaliskuuta 2010

Viikonlopun ristiäistunnelmaa

Herkät Tuure Jalmarin kastajaiset vietettiin Marianpäivänä Tuuren mummolassa eli minun ja siskoni lapsuuden kodissa. Poika kastettiin äitini tekemässä neulotussa kastepuvussa, jossa on kastettu minut ja sisareni, serkkuni ja sisareni lapset.
Kastepöydän kukka-asetelmassa oli sinisiä anemoneja, muscaria eli helmililjaa, vihreää lumipalloheisiä ja vähän jänönputkea.

Siskoni on ahkera kinuskikissan lukija ja sieltä oli ristiäiskakun ohje. Päällä valkoista valkosuklaakuorrutetta, täytteenä vispi-tuorejuusto sekoitusta valko- ja maitosuklaalla hyöstettynä sekä vadelmia. Kakkupohja oli suklainen mutakakun tyyppinen.
M A I S T U V A A !
Minä en voi ottaa kunniaa tämän kakun tekemisestä kun korkeintaan päällä olevista vaaleansinisistä sokerimassasta tehdyistä kukista ja kirjaimista.


Ja tämä kuvakin on kyllä pakko laittaa. Pappi ja papin crocsit. Toisen jalan crocsiin oli kyllä hyvä syy. :)3 kommenttia:

 1. Kauniit kukat,poikavauvalle sopivat. Kakku on mun mielestä tosi hieno ja onnistunut,mausta puhumattakaan.

  Anne

  VastaaPoista
 2. Sinä kyllä varmaan tykkäisit siskoni sivusta kun sillä on kans silmää kauniille kuville niinkuin näyttää sinullakin olevan. Käyppä kattoon: http://ezzik.blogspot.com/

  Anna

  VastaaPoista
 3. Kävin jo vilkaseen, mukavalta näytti. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista