maanantai 15. elokuuta 2011

Koukussa ollaan!

Arvaatteko mihin? Kyllä, rautalankaan!
Joko moni on aloittanut jouluvalmistelut? ;) Hih. Minä olen. Vääntelinpä sitten nimittäin rautalangasta joulupaketteihin jo somisteita. Oli ihan pakko. :)


Onneks muutakin on tehty kuin pelkkiä rautalankaväännöksiä. Ostin nimittäin tarvikepaketin loiste-kranssiin ja väkräsin sellaisen. Kiva tuli. Vielä kivempi se on sitten kun käärin pienet valot kranssin ympärille ja viritän sen peilin eteen (mutta se sitten lähempänä joulua ;)). Ulko-ovessa tuollaisenaan hyvä nyt!
9 kommenttia:

 1. Kranssi on upea... Mitä matskua? Ja noi rautalankaväännökset! Wau. Mä kanssa oon noita tehnyt, sillon kun tein lasihelmikoruja enemmän, parisen vuotta sitten. Pitänee taas kaivaa rautalangat esiin näistä inspiroituneena! ;)

  VastaaPoista
 2. Siniemilia, tuossa kransissa on paperiiniä/paperinauhaa tuo leveä ja seassa vähän paperilankaa. Paperilangalla on nuo paperiininiput kiinni metallirenkaassa. Mun pitää kanssa käydä ostaa erilaisia rautalankoja, jotta voin testailla niitäkin. Mm. sellaista mustaa hehkulankaa on saatava! :)

  VastaaPoista
 3. Jouluvalmistelut alkoi tuttuun tapaan juhannuksena. Tosin valmistelut jo loppuikin, vaikka tarkoitus oli tehdä lahjoja jne...

  Rautalankaa olen myös taivutellut, se on oikein kivaa puuhaa. Noi on kivoja tunkea minne vaan ja aina saa persoonallisen ilmeen :)

  VastaaPoista
 4. Uuden Kuun Emilia, Sinä se oot sitten tosissaan ajoissa, mä olen siis suorastaan myöhässä valmisteluissa! ;))

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja väännöksiä <3 Tarvis itsekin koittaa tota rautalankaa käännellä ja väännellä! Ihana toi kranssi, mäkin haluan tollaisen :O)! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Mimma, tolla kuparilangalla on helppo alotella vääntelyä ainaskin. Kääntyy ja vääntyy niin kivasti käsinkin. Googlettelemalla loiste-kranssia löytynee tarvepaketin ostopaikkoja, tosin aika tyyriitä näytti olevan... Messuilta ja muilta voi saada puoleen hintaan ainakin..

  VastaaPoista
 7. Okei, kiitti vinkistä :)! Täytyypä mennä googlettamaan..

  VastaaPoista
 8. ihania väännöksiä, saa sormet syyhyämään!

  VastaaPoista
 9. Päivi, niin saa! Eilen illalla vääntelin ripustuskoukkuja, vähän vaan paksummasta materiaalista.

  VastaaPoista