maanantai 1. elokuuta 2011

Kesämuistoja

Paluu osittaiseen arkeen ja kerrostalokotiin on tapahtunut. Oven takana kotona odottivat täysin nuukahtaneet kukat ja iso läjä kirjeitä...

Muistoissa sininen taivas ja auringonlaskut, niin kuin myös sisiliskojen hännät ja etanat. Ei voi taas kun ihmetellä mihin piiitkä loma ja kesäiset kuukaudet katosivat. Tänä aamuna ilmassa oli selkeästi syksyn tuntua.


Onneksi muistot kantavat pitkään ja monia mukavia muistoja on talletettu omaan sekä tietokoneen muistiin.5 kommenttia:

 1. Ihastuttavia kesämuistoja :)

  Kiitos tosi kivasta arvontavoitosta, se ilahdutti kovasti lomalta palaajaa! Mukavaa tiistaipäivää

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :)
  Kesän tässä vaiheessa olo on itselläkin aina hieman haikea, mutta onneksi on ihania kesämuistoja =)

  VastaaPoista
 3. Merja, hyvä että tuli perille! Paketti ei ollut mikään kaunistus, sillä paketointitarvikkeet vanhempieni luona rajoittuivat tapettiin ja maalarinteippiin.. ;)

  Kastanja, kynttilöitä tosiaan saa pikkuhiljaa alkaa kaivelemaan esiin. Kynttilänvalolla ja muistoilla siis mennään eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 4. Kateeksipa käy! Meillä kun on lomat jääneet kokonaan lusimatta, on rakennettu läpi kesän. Jospa ensi kesänä saisi taas perhekin hiukan yhteistä vapaata aikaa!! =)

  VastaaPoista
 5. Tiina, ensi kesää odotellessa! ;) Nyt on viime vuosina kesät ollut niin ihania, että toivotaan niiden jatkuvan tälläisinä. Tietyllälailla sitä odottaa kyllä jo syksyn hiljaisuutta ja pysähtymistä omalle sohvalle! Iloa viikonloppuun!

  VastaaPoista