perjantai 25. heinäkuuta 2014

Asuntomessut 2014 & Arvonta

Mitä näitä kuvia säästelemään! Tässä kuvapläjäys asuntomessuilta! Oletteko käyneet jo messuilla? Mikä jäi mieleen?

Valitse suosikkikuvat loma-asuntomessuilta (Kuvat LA1- LA26) ja asuntomessuilta (Kuvat A1-A24) sekä perustele valintasi tämän postauksen kommenteissa! Kaikkien 14.8.2014 mennessä vastanneiden kesken arvon yhden elokuussa ilmestyvän Ihana-lehden, jossa nähtävillä mm. messuilta bongattuja tee se itse -ideoita!A1 A2A3A4


A5


 A6


 A7A8


A9


 A10


 A11


 A12


A13


 A14


A15


A16


 A17


 A18


 A19


 A20


 A21


 A22


A23


A24

9 kommenttia:

 1. Tuo kuva lasitetusta terassista on aivan upea, haluan tuollaisen!! Olemme menossa su tai ma messuille, ja olen merkinnyt Dekoon suunnitelman, mitkä haluamme ehdottomasti nähdä ja miksi.. Tiukka aikataulu, vauvan kanssa kierrämme.. Saa nähdä miten menee, hellettä luvattu silloinkin. Kivoja kuvia muutenkin, kyllä näitä messukuvia kelpaa katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teidän messupäivään! Asuntomessut pitäis kyllä jakaa pariin päivään, niin paljon siellä on katseltavaa ja ihailtavaa.. Yhdessä päivässä tulee ähky! Ennen olen räpsinyt paljon enemmän kuvia, mutta nyt olin maltillinen.. Napsin vaan jos yhtään joku jossain kiinnosti jollailailla! Paljon jäi kuvia näidenkin kuvien ulkopuolelle..

   Poista
 2. Hienoja kuvia! LA9 näytti niin houkuttelevalta pesäkololta, että sinne olisi kiva pujahtaa pellavalakanoihin lukemaan sateisena päivänä tai ottaa pikkuisen torkut lapsen kanssa. A8 puhutteli vähän samasta syystä. Kaipaan itse tällä hetkellä sisustukseen rauhoittavia, maanläheisiä värejä, ja pellava on jo materiaalina mahtava.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. LA7 ja A24.
  LA7, yksikertainen mutta tyylikäs takka, ja terrassilla, vau!
  A24 Ihanaa! Ihanat suuret lasit, ja merinäköala..ja sisustuskin!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. LA 7 ja A 24, takka terassilla on ihana, samoin järvimaisema Jyväskylässä. Parvekkeen sisustus on kaunis kokonaisuus.
  kaimasika at gmail.com

  VastaaPoista
 5. A24 on kyllä kaunis! joocrafts(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. A19 kuvassa rakastuin keltaisiin tuoleihin ja LA19 on aivan ihana nukkumapaikka <3
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Perinteisellä lappulippuarvonnalla voittoarvaksi nousi Katri! :)

  VastaaPoista
 8. great pics. looks so cute and cozy ♥

  VastaaPoista