lauantai 29. joulukuuta 2012

Kopat

Ystäväni oli tehnyt minulle aivan todella hienot valkoiset virkatut korit joululahjaksi. Kiitos vielä M. Ihan täydelliset. Olin ajatellut korit kylppäriin, mutta raaskiiko niitä sinne piilotella - tuskin. Näitä ihastuttavia koreja täytyy saada lisää, erikokoisina. Jättimäinen olis mahtava. Onnistuisinkohan itse tekemään.. Korit on tehty ontelokuteesta, josta tulee monta kertaa siistimmät ja tanakammat  kuin trikookuteesta. Kuvat räpsin siskon uudessa kodissa kummityttöni huoneessa, johon yhteistuumin eppuluokkalaisen kanssa valitsimme tuon kivan Quentin ABC tapetin Osborne & Littlen mallistosta.


4 kommenttia:

 1. Kivat korit, joille varmasti löytyy monenlaista käyttöä :)

  Iloisia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Niin kauhee sisustusintopuuska taas päällä, että nurkat loppuu kesken! :) Mitähän seinää sitä alkais maalata vai mitä uudistusta tekis.. No noilla kopilla lähdetään nyt liikkeelle muutoksessa ;) Kevät kevät.. Tulee.. ;) Ja kiitos samoin! Ja onnekasta tulevaa vuotta myös!

   Poista
 2. Näin saman tyyppisiä joulumyyjäisissä, mutta en ostanut. Nyt harmittaa, kun löysin vain muutamia päiviä myöhemmin niille paikan ja tehtävän. Pitänee alkaa itse askartelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näitä on näkynyt jo pitkään joka puolella, kivoja. Ontelokuteen virkkaaminen on hieman raskasta, mutta vaivansa väärti! Virkkausintoa! :)

   Poista