torstai 5. tammikuuta 2012

IHANA arvonta

Olen saanut ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana Askartelulehti Ihanan tekemisessä ja suunnittelussa. Nyt minulla on myös ilo arpoa teidän kesken kolme suosittua ja inspiroivaa Ihana-lehden aiempaa numeroa!


Tuttuun tapaan arvonta menee näin:


Jättämällä kommentin tähän postaukseen ja kertomalla millaisia juttuja sinä haluaisit lukea askartelulehdestä? (Esimerkiksi millaiset tekniikat, materiaalit ja projektit sinua kiinnostaisi) olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla

TAI
Lukijana/liittymällä lukijaksi olet mukana kahdella arvalla
TAI
Linkittämällä tämän arvonnan blogiisi saat kolme arpaa (Linkitys kuvaksi voit halutessasi napata tämän postauksen kuvan)


Arvontaan osallistusmisaikaa sinulla on seuraavaan Ihana-lehden ilmestymiseen saakka eli 2.2.2012! Kaikille tasapuolisesti arpaonnea! :)


82 kommenttia:

  1. Heippa! :) Ihana tuunaajatätin (tai -tytön) näköinen arvonta. :D Olen lukijasi ja laitan linkkivinkin sivupalkkiin.
    t. Kaisa

    VastaaPoista
  2. Voi,mua kiinnostaa ihan kaikki tekeminen ja kaikki materiaalit myöskin...ja luen lehtiä aina samalla innokkuudella...Kaksi arpaa ja kolmas jos muistan huomenna linkittää.

    VastaaPoista
  3. Ihana arvonta!=) Kaikki kierrätyskäsityöt kiehtovat! Osallistun kolmella arvalla!

    VastaaPoista
  4. Kaikki kiinnostaa, mukana ollaan ainakin kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  5. Kahdella arvalla mukana!
    Askartelulehdestä on kiva lukea juttua 3d-korttiaskartelusta

    T: Annika
    annika@esajokinen.net

    VastaaPoista
  6. Yhdellä mukana. Minun sydäntä lähellä on aina ollut kierrätys. Joskus voisi askartelulehdessä olla malleja, mitä langan pätkistä voi tehdä.

    VastaaPoista
  7. Mahtava palkinto! Kaikenlainen askartelu kiinnostaa, erityisesti paperi- tai korttiaskartelu.
    Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  8. Ihana palkinto. Tällä hetkellä huopa kiinnostaisi kovasti ja pikkutyöt. Kahdella arvalla mukana. Mukavaa alkanutta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  9. Kivaa, osallistun tietty arvontaa. :) Sen verran Ihania lukenu että kaikissa lehdissä aina jotain mielenkiintoisia vinkkejä. Uudet ideat mistä vaan kiinnostavat.

    VastaaPoista
  10. Kierrätysjutut on lähellä sydäntäni

    VastaaPoista
  11. Hih heijjaa! Kaipaisin jonkinlaisen askartelu- ja tuunaustaidon. Olen ihan käsi. Josko näillä saisi vinkkejä ja oppia? :) Lukija jo olenkin, sitten on tämä kommenttini ja ehdottomasti linkitän arvonnan vielä omaan blogiini, joten kolmella arvalla ollaan mukana! :)

    -Inanaa-
    http://whitefresh.blogspot.com
    [sisustamista valkoisella + lifestylejuttuja]

    VastaaPoista
  12. kahdella arvalla mukana, mukavaa tammikuuta:)

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana ollaan :) askartelulehdestä olisi kiva lukea kauniita sisustusjuttuja. Ihana-lehti on sananmukaisesti ihana!

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania juttuja sulla täällä! Törmäsin blogiisi vasta nyt ja liityin samantien lukijaksi. Arvonnassa mukana kolmella lappusella. Ihana-lehti onkin tuttu ennestään ja minunkin ohjevinkkitoiveet painottuu kierrätysmateriaalien käyttöön, samoin tykkään luonnonmateriaaleista.

    VastaaPoista
  15. Pieniä askartelujuttuja lahjaksi sekä kivoja sisustusjuttuja =)




    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  16. Kolmella arvalla mukana! :)

    Yleisesti ottaen voisi sanoa, että kiinnostaa kaikki sellaiset asiat, joista on iloa kotiin! Kaikkia sisustusjuttuja ja käyttöeniseiden valmistusta. Kestokiinnostusaiheena mulla on luonnonmateriaalien ja kierrätysmateriaalien käyttö, koska yleensä ottaen ei oo rahhaa tehä projekteja niin paljon ku haluais! :) Syksyllä innostuin betonitöistä. Samoin kiinnostaa lankojen värjäys ja yksinkertaiset ompelutyöt. Niin, ja tietenkin puutyöt! No, ihan kaikki oikeastaan. :)

    VastaaPoista
  17. Mukana arvonnassa :) Kirsi T.

    VastaaPoista
  18. liityin lukijaksi, kiinnostaa hopeakorujen tekeminen. sekä kinnasneulalla kintaiden tekeminen. Myös jouhikon rakentaminen kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  19. Yhdellä arvalla mukana IHANASSA-arvonnassa :)
    Tuunaus-ja kierrätysjutut kiinnostaa.

    -Mintsu-

    VastaaPoista
  20. Liityin juuri lukijaksi ja linkitin arvonnan omaan blogiini. Haluaisin lukea kierrätysmateriaaleista tehdyistä käsitöistä ja askarteluista.

    VastaaPoista
  21. Osallistun yhdellä arvalla. (--: Itse olen kiinnostunut tekemään kortteja leimaustekniikalla. + säikähdin tosta musiikista. : Dd
    Lumista alkuvuotta!

    VastaaPoista
  22. Yhdellä mukana! Ihan melkein kaikki kiinnostaa, etenkin paperi- ja lankajutut! :)

    VastaaPoista
  23. Sinulle on tunnustus blogissani: http://aarnilintu.blogspot.com/2012/01/tunnustuksia-talvisaassa.html

    VastaaPoista
  24. Hei.Osallistun yhdellä arvalla.
    Huovutukseen uusia ideoita ja muita villan käyttöä.Ihana musiikki!
    tytti.k.

    VastaaPoista
  25. hei, kaikki korttien tekoon ohjeistavat jutut olis kivoja. sais uusia ideoita tekemiseen. -inga y.

    VastaaPoista
  26. Kovinkaan paljon en ole askartelulehtiin tutustunu, joten en valitettavasti osaa ajatella minkälaisia nykyiset lehdet ovat sisällöltään. Minua kuitenkin kiinnostaa erityisesti tuunaus, eli esim sytykeruusut, kahvipussi korit, laukut pannunaluset jne.
    Vähemmän askartelua harrastavana olisi askartelulehtien erinomaista antia minulle "näin teet vaihe vaiheelta" tekniikkakuvat. Tällaisia voisivat olla esim. serviettitekniikka jne.
    Yhdellä arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  27. Hei! Suht´koht uutena askartelijana minua kiinnostaa lähes kaikki :) mutta eli siis sellaista aloittelijallekin sopivaa askerreltavaa jossa ei ihan hirveetä askartelu varastoa vielä ole tarvinnut kasaantua.

    VastaaPoista
  28. Kierrätysmateriaalit kiinnostaa ja kaikki missä voi pienet kätösetkin olla mukana.

    Kolmella arvalla mukana!

    Ilo oli löytää ihana blogisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmella arvalla houkuttelevaan arvontaan mukaan. Tosi kiva blogilöytö tämä siun blogi. Mieluiten lukisin kierrätysmateriaaleista tehdyistä jutuista!

      Poista
  29. Ihana musiikki täällä,vau heti jäin lukijaksi.Tykkään Ihana lehdestä sen monipuolisuuden takia.Ja työt ovat laadukkaan näköisiä ei mitään hutasten tehtyjä..
    Paperi/korttiaskartelusta ja kierrätysaskartelusta haluaisin lukea myöskin vaatteiden tuunaaminen kiinnostas..Onkin seuraavana ittellä edessä skräpätä paita..
    Kolmella arvalla mukaan..

    VastaaPoista
  30. Yhdellä arvalla mukana, kierrätys ja tuunaus lähellä sydäntä.

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana! Kaipaan askarteluideoita lasten kanssa toteutettaviksi.
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  32. Tosi söpöjä nuo aterinmagneetit :).Ihania töitä.Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  33. Minua kiinnostaisi eniten ohjeet kierrätysmateriaaleista askarteluun. Blogisi on uusi tuttavuus, mutta näyttää kivalta ja liityin heti lukijaksi. Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  34. Voi, miten kaunis blogi! Askarteluideoissa arvostan yksinkertaisuutta ja aina ilahduttaa, jos ohjeen tarvikkeet voi löytää jo valmiiksi kotoa. Ei tarvitse sitten odottaa, milloin ehtii kauppaan käymään.

    Olen mukana kahdella/kolmella arvalla, riippuu miten tahdot laskea. Vyyhti jo linkitti arvontasi meidän yhteiseen blogiin. :)

    VastaaPoista
  35. Vanhana lukijana kahdella arvalla mukana :)

    Askartelulehdessä omasta mielestäni toivottuja juttuja ovat Big Shot -leikkurin käyttöön liittyvät niksit (etenkin saman stanssin hyödyntäminen moniin erilaisiin juttuihin), tekniikkavinkit kuva kuvalta sekä isommat kokonaisuudet jonkin teeman ympärillä.

    VastaaPoista
  36. Kolmella arvalla mukana arpaonnea kokeilemassa.
    Kaikenlainen tuunaus ja kierrätysjutut ovat minulle mieluisia. Hyvistä ohjeista voisi toki innosyua kokeilemaan jotain uuttakin!

    VastaaPoista
  37. Kivaan blogiin tupsahdin jonkun toisen blogin linkistä ja Ihanaan arvontaan samantien! ;)
    Liityin myös lukijaksi ja jään mielenkiinnolla lukemaan aiempia ja tulevia postauksiasi.

    Itse olen varsin kaikkiruokainen näpertelijä, joten kaikki kivat ideat ovat erittäin tervetulleita!
    Tykkään kovasti myös Ihana-lehdestä, se on monipuolinen ja laadukas kaikinpuolin.

    Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  38. Kolmella arvalla mukana ! Mä olen myös kierrätysmateriaalin käyttäjä askarteluissani, joten sellainen aihe olisi kiinnostava. Uusia ideoita.

    VastaaPoista
  39. Mua kiinnostaa skräppäys, korttijutut ja pienet sisustusjutut. Kamalasti kiinnostais tietää enemmän leimailusta, stanssien käytöstä ja tietenkin tuunauksista ja kierrätyksestä näissä hommissa :)

    Kahdella arvalla mukaan...

    VastaaPoista
  40. Yhdellä mukana. Minua kiinnostaa sellainen vähän `krouvimpi`askartelu. Esim. vanhoista aterimista tehtyjä juttuja...

    VastaaPoista
  41. Lasten kanssa askartelu sekä keräätysmateriaalit kiinnostavat eniten. Oikeasti kiinnostaa kyllä kaikki ja lehdet tulee luettua kannesta kanteen :) Yhdellä arvalla onneani koetan.

    VastaaPoista
  42. Mukana yhdellä arvalla! Minua kiinnostaa yleensä sellaiset askartelut joissa on käytetty kierrätysmateriaaleja; ekologisuus kunniaan!
    Nimim. Shiva
    suddenconnection(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Yhdellä arvalla ollaan mukana. Mua kiinnostais erilaiset sisustus koristeet ja virkkausteksniikat.
    laura.ramstadius97@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa! Minua kiinnostavat erilaiset askarteluohjeet. Töihin myös kerään ideoita ja siellä tarvitsen aika helppoja askartelumalleja.

    VastaaPoista
  45. Kahdella arvalla mukana arvonnassa! :) Haluaisin lukea kierrätys- ja vintagemateriaaleista askarteluista sekä korttien teosta.

    VastaaPoista
  46. Ihana projekti sinulla edessä! :) Minua kiinnostavat erityisesti kierrätysaiheiset ideat sekä kaikenlainen paperiaskartelu. Olen lukijasi ja linkitin arvonnan blogiini, joten kolmella arvalla mukana! Terkkuja! :)

    VastaaPoista
  47. Hyvä kun löysin tänne, liityinkinn heti lukijaksi :) Minua kiinnostaisi myös kaikki kierrätys- ja tuunausideat ja tietty lankajutut. Kolmella arvalla mukana arvonnassasi.

    VastaaPoista
  48. En ole vielä tutustunut tuohon lehteen, joten en osaa sanoa mitä sieltä puuttuu.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  49. Olen "kaikkiruokainen" eli lehdestä on kiva lukea ja katsella kaikkea askarteluun ja kädentaitoihin littyvää.
    Mukaan kolmella arvalla, olen lukija ja linkitän :)

    VastaaPoista
  50. Niin kiva palkinto ja blogi, että on kyllä aivan pakko osallistua tähän :-) Tykkään tosi paljon sellaisista askarteluvinkeistä, missä on käytetty hyödyksi kierrätysmateriaaleja ja sellaisia juttuja joita monilta saattaa jo valmiiksi löytyä kaapista :-) Myös kaikenlaiset tuunailut ovat mieluisia :-)

    VastaaPoista
  51. Tykkään lukea ihan uusista ja tuoreista tekniikoista mitä maailmalla liikkuu, mutta tykkään myös vanhoista perinteisistä menetelmistä kuten kinnasneula ja koukkuaminen. Mukana kahdella arvalla, olen lukija kirjanmerkkilistani kautta!

    (:Lapanen

    VastaaPoista
  52. Mukaan yhdellä arvalla!
    Nyt olen hurahtamassa vintageen, joten askarteluohjeet siihen liittyen kiinnostavat kovasti.

    VastaaPoista
  53. Tykkäisin vinkeistä sisustamiseen liittyen, esim. erilaisten säilytyslaatikoiden tuunaamisesta tai askartelusta :) Tulisi tosissaan tarpeen!

    Yhdellä arvalla olen mukana!

    VastaaPoista
  54. Yhdellä arvalla mukaan! :)

    Sellaset ohjeet on aina kivoja, mihin ei tarvita mitään erikoisia laitteita ja vempaimia..eikä mitään ihmeellisiä materiaaleja. :)
    Tuo on kyllä nimensä veroinen lehti, aivan IHANA!!

    VastaaPoista
  55. Linkitän myös omaan blogiin. Saanko siis kaksi arpaa. Lehti ei ole tuttu mutta lehdestä hakuaisin lukea tekniikoista ja kuvalliset ohjeet sellaiseen helpottais minun työskentelyä.

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla mukana.
    Sellaisia askarteluohjeita, joita voi toteuttaa halvoista materiaaleista lasten kanssa (vaikkapa kierrätysmateriaaleista).

    VastaaPoista
  57. Yhdellä arvalla mukana ja kuten moni muuukin toivoisin lehteen kierrätysideoita. Olen ekan kerran vierailulla blogissasi ja olipa mukava löytää uusia ideoita! Sinulla on paljon kivoja juttuja tehtynä kierrätysmateriaaleista ja olisi mukava jos tunnisteissa olisi oma kohta niille, löytyisivät helpommin:)

    VastaaPoista
  58. Tahtoo mukaan arvontaan. Kiinnostaa tällähetkellä ideat farkuista uutta...

    VastaaPoista
  59. Minäkin osallistun yhdellä arvalla. Askartelulehdestä haluaisin lukea lasten kanssa toteutettavia juttuja, eli helposti hankittavia materiaaleja (mieluiten kierrätys) ja jotain muuta kuin kaikki perinteiset lasten askartelut.. :)

    VastaaPoista
  60. Kahdella arvalla mukaan lähtee tämä uusi lukijasi. Vanhasta uutta-periaattella teen itsekkin paljon käsitöitä. Sinulla on todella upeita ja tyylikkäitä töitä esillä blogissasi.

    VastaaPoista
  61. Raili
    Yhdellä arvalla mukana.
    Kierrätys kiinnostaa mutta myös sisustus helppoja ja hauskoja vinkkejä kaivataan

    VastaaPoista
  62. Satu Yhdellä arvalla mukana.
    Kaikenlainen tuunaus kiinnostaa, vanha ja kaunis, romanttinenkin.

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla.Kaikenlainen kelpaa, mutta mosaiikki ja lasijutut olisivat kiinnostavia.
    -marjatta-

    VastaaPoista
  64. Yhdellä arvalla mukana. Minua kiinnostaa sellaiset askartelut joissa on kierrätystä ja uudelleen käyttöä mukana. Esim. erilaiset säilykepurkeista yms tehtävät askartelut (vaikka taitaakin olla jo vähän loppuunkulunut aihe)..

    VastaaPoista
  65. Kahdella arvalla mukana, tykkään sellaisista askarteluohjeista, joista ainekset löytyvät helposti ja mieluiten kotoa. Inspiraatio tyssää, jos täytyy lähteä etsimään kaupasta jotain erikoisainesosaa...

    VastaaPoista
  66. Kaikenlainen kierrätysmateriaalista tehtävä laaja-alaisesti kiinnostaa.

    Pirjo L.

    VastaaPoista
  67. Kahdella arvalla mukana. Kaikki kierrätys kinnostaa.

    VastaaPoista
  68. Kahdella arvalla koitan tuuriani. Kortti askartelu on minusta kivaaaaa. Nukkekoti Jie

    VastaaPoista
  69. Kahdella arvalla koitan tuuriani. Kortti askartelu on kivaaaaa. Nukkekoti Jie

    VastaaPoista