maanantai 10. marraskuuta 2014

Tomaatti-mozzarellapizza

Viikonlopuissa on myös se kiva, että silloin tulee kokeiltua uusia ruoka- ja iltapalareseptejä. Menneenä viikonloppuna kokeilin tomaatti-mozzarellapizzoja, joiden reseptin bongasin Lapin Rilla pussin kyljestä. Tämä herkku lunasti kyllä paikkansa vakio ohjeiden joukosta. Helppo, nopea ja hyvä - sellaisista resepteistä ja ruuista tykkään! Lisää herkullisia pizza ja wrap reseptivinkkejä löytyy täältä, klik.




Tomaatti-mozzarellapizzat

Lapin Rilla -pizzapohjia
punaista pestoa
juustoraastetta
oreganoa
mozzarellaa
minitomaatteja
mustapippuria
tuoretta basilikaa

Levitä punaista pestoa ja ripottele juustoraastetta sekä oreganoa pizzapohjille. Paista pohjia uunissa 6-8 minuuttia 220 asteessa. Laita sitten pizzapohjien päälle minitomaattia lohkoina, mozzarellaa revittynä ja basilikan lehtiä sekä ripaus mustapippuria. Nauti!



3 kommenttia: