maanantai 3. marraskuuta 2014

Tervetuloa talvi

Eka talveen valmistautumisen merkki ainakin meillä on syys- tai talvikukkien istuttaminen. Tuntuu että pitkän mallisiin ikkunalaatikoihin ei millään meinaa saada kivan näköistä istutusta, mutta nyt onnisti. Tykkään. Tuo vihreä uutuus calluna skyline, lankaköynös ja hopealanka toimii mielestäni erittäin kivasti yhdessä. Seuraavaksi alan odotella, että kehtaan viritellä jouluvalot tai ehkä paremminkin talvi- ja tunnelmavalojen nimiä kantavat ledit ulos ja sisälle.. Ehkä muutama viikko pärjätään vielä tolkuttomalla kynttilöiden polttamisella.

3 kommenttia:

  1. Kaunis kukka-asetelma. Alahhan vaan viritellä tunnelmavaloja niin ulos kuin sisällekki. :) Ainaki meiän tielle on nyt, ku talaviaikaan ollaan siirrytty, ilmaantunut useaankin pihaan koristevaloja. Ite oon sisälle muutamat valosarjat laittanu. Ulos tarkotus ihan lähipäivinä laitella. Ei muuta ku hommiin pimeyttä vastaan. :)
    E-R

    VastaaPoista
  2. Jokaisella ikkunalla samanmoiset istutukset ja ilahduttaa kyllä aina kotiin tullessa! Ja juu tuskin maltan valojen kanssa enää kovin kauaa odotella ;)

    VastaaPoista