torstai 6. marraskuuta 2014

Siluettitaidetta

Jos saan idean on se usein toteutettava heti, on kello sitten mitä tahansa. Tämä on yksi niistä.

Napattiin ensin kuvat toistemme sivuprofiileista, suurensin ne koneella A4-kokoon ja tulostin. Tulosteiden ääriviivojen mukaan leikkasin siluetit liitutaulutarrasta ja kiinnitin vanhoihin ikkunanpokiin. Saksiessani innokkaasti huomasin leikkanneeni myös itselleni kaljun. Noh, täytynee tehdä vielä jossain vaiheessa uusi tukallinen minä...

Aiheeseen sopivan runon maalasin ikkunan alaosaan mustalla vesivärillä. Tosi kätevä tekstin tekstaamisessa olisi ollut Chalk Ink liitutussi, mutta koska sitä ei sattunut kaapista juuri sillä hetkellä löytymään, oli vaihtoehtoiset keinot otettava kehiin. Chalk Ink tussi soveltuu liitutaulujen lisäksi mm. lasi- , metalli- ja peilipinnoille ja toimii kuten liitu eli irtoaa kostealla pyyhittäessä. Liituja tussin muodossa ja liitutaulutarraa saat tilattua kätevästi esimerkiksi Teippitarhasta.

Rakastaa ei ole sama kuin katsoa toisia silmiin,
se on katsomista yhdessä samaan suuntaan.

                                                                   - Antonie de Saint-Euxepéry


6 kommenttia:

 1. Oi, mä oon haaveillut kans silueteista. Tosin pienemmistä sellaisiin taitettaviin kehyksiin. Luulin, että meidän pitää matkustaa Ranskaan asti saadaksemme sellaiset, mutta nyt tiedän miten saan ne edullisemmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, Ranskan matkan voi nyt perua eli ei kun tuumasta toimeen! :)

   Poista
 2. Upea ja niin kaunis mietelause.

  VastaaPoista
 3. Äippä.
  Aivan ihanat...Teippitarhan sivuilta tänne sinun upeaan blogiisi löysin:)

  VastaaPoista