keskiviikko 17. lokakuuta 2012

ISO isoäidinneliö

Lanka ei pysy sormen päällä, silmukat tippuu koukulta, koukku ei tule sujuvasti silmukoiden läpi, mikä ihmeen kkjs ja pp... Tuttua?
Ala-asteella muistan virkkauksen olleen yhtä tuskaa edellä mainituista syistä. Yläasteella sai valita virkkauksen ja neulomisen väliltä. Aikaisemmat kokemukset virkkauksesta sai minut valitsemaan neulomisen. Seuraavissa opinahjoissa kumpainenkaan tekniikka ei kuulunut opetukseen lainkaan, niinpä näiden taitojen harjaannuttaminen on jäänyt täysin omaan varaan. Ajatus siitä, etten osaisi ja virkkaus on hankalaa, osoittautui viikonloppuna isoäidinneliön virkkauksen jälkeen vääräksi. Joo, kyllä sieltä tarkkasilmäinen virkkaaja bongaa muutamia virheitäkin ja onhan isoäidinneliö varmasti yksi helpoimmista virkkaustöistä. Mutta hei, nyt se on tehty ja kipinä virkkaukseen saavutettu!
Muistahan osallistua arvontaan! KLIK 


4 kommenttia:

 1. Hienoa, siitä se lähtee! Kauniit värit tuossa neliössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Seuraavaksi tarviin sitä ontelokudetta, sillä haluun kopat kylppäriin! Mulla oli jemmassa novitan minikerät, josta nappasin langat tuohon..

   Poista
 2. Hieno! Tuosta isoäidinneliöstä on tosi moneksi:) Mun blogista löytyy muutamia juttuja, mitä oon viime aikoina tehnyt noilla neliöillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkii sun blogisssa! Hitsi, että olitkin tehnyt kivan pipon! TSEKATKAA MUUTKIN! :) Ja ihana oli se paketti, jossa oli peitto... On saanut varmasti lahjansaajan onnelliseksi. Mä ajattelin kanssa josko ois sellasen peiton tehnyt...

   Poista