sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Jäätaidetta

Rupsahtaneita tulppaanejakaan ei siis kannata hävittää jäälyhtypakkasilla. Maitotölkkiin, ämpäriin ja ilmapalloihin jäädytettyjä teoksia syntyi koristeeksi pihalle! Toinenkin täällä talossa innostui niin kovin jäätöiden tekemisestä, että tuolla se porailee akkukoneella jääveistoksiaan... :) Kuulemma sekin, jos minäkin.Nämäkin tuliaistulppaanit taitavat joutua jäädytetyksi kunhan nuukahtavat!12 kommenttia:

 1. Odotan jännityksellä minkälaisia niistä toisista poratuista tulee :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita on tulppaanit niin maljakossa kuin jään seassakin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallista!Kyllä on viimeisen päälle tehokasta kierrättämistä ja vanhan hyödyntämistä, kun kukatkin pistetään jäihin. Wautsi! Jotain hyötyä siis näistä pakkasista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankaan ei näistä pakkasista muuta hyötyä ole.. :) Nyt tosin saisivat kestää vielä jonkun aikaa ettei nuo heti sula! ;)

   Poista
 4. Hienoja! Mukava, kun nuukahtaneille tulppaaneille on käyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos, nyt jo jopa odottaa että muutama tulppaani nuukahtaisi ja maitoa juotaisiin, niin sais tehtyä lisää noita maitopurkkijäitä...

   Poista
 5. Vau miten upeita!! Olen joskus nähnyt noita jossakin, mutten ole itse koskaan tehnyt.

  Blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Katsastin nopeasti haasteen, koetan palata asiaan viikonloppuna! Kiitos haastamisesta! :) Nyt vielä jäätaiteen tekoon kun ehtii! :)

   Poista
 6. Tosi kauniita ja herkkiä. Toivotaan tosiaan, että pakkasukko pysyy näillä kulmilla ja jäälyhdyistä saa nauttia pitempäänkin. Tykkään muuten todella tästä musiikista mikä sinulla täällä soi, monesti olen antanut blogin olla ihan vaan musiikin takia auki taustalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että musiikki on mieleesi! Jakaa varmasti mielipiteitä... Muuten, vein paketin tänään postiin! :) Niin ja kiitos muuten sinullekin tunnustuksesta! Palaan siihenkin hetimiten, unohtanut en tietenkään ole!! :)

   Poista