maanantai 12. syyskuuta 2011

Materiaalin metsästystä

Toiset aloittivat viikonloppuna metsäkanalintujen metsästyksen, mutta minä aloitin materiaalien metsästämisen. Opinnoissani seuraavaksi on vuorossa luovan askartelun ensimmäinen kurssi. Siinä yhtenä tehtävä on marssia luontoäidin lähikauppaan ja valmistaa luonnonmateriaaleista jotakin mukavaa ja kaunista. Tämäpä hyvin mieluinen tehtävä minulle.
En muistanutkaan kuinka hyvälle metsässä tuoksuukaan! Niin mukava oli kierrellä metsissä aurinkoisena sunnuntaina, suorastaan nautinnollista. Hakusessa oli tällä kertaa tiheä ja tiivis sammal, kaikki sammallajit kun eivät askarteluihin sovi. Mitä siitä sammaleesta sitten syntyi ja syntyy, sen näette vielä pian.

Muistattehan, että sammaleen keruu ei muuten kuulu jokamiehen oikeuksiin... Täältä löydät lisää tietoa esimerkiksi sammaleen säilyttämiseen liittyen.


5 kommenttia:

 1. Onpa kiva tehtävä, olisi myös minulle tosi mieluinen :)
  Laitathan lopputuloksen näytille!

  VastaaPoista
 2. Merja, laitan kyllä. Itseasiassa yks tuotos (tai oikeastaan kaks) on jo valmiina, täytyy vaan asettaa se purkkiin ja napsia kuvat! Sammalta on kyllä niin paljon, että pitää tehdä jotain muutakin kivaa vielä! :)

  VastaaPoista
 3. Materiaaleja luonnossa riittää näköjään. :)
  Nättejä kuvia!
  Liityin muutes vihdoin ja viimein lukijaksi oikealla nimimerkillä.
  T. Naapuri ;)

  VastaaPoista
 4. Riitta, syksyinen metsä oli kyllä aika ihana! Siellä olis voinu taahata pidemmästikin!

  Schatz, hieno homma! Tervetuloa! Onko kohta luvassa uusi blogi blogimaailmaan!? ;)

  VastaaPoista