LÄMPIMÄT LOHIRUISLEIVÄT
4 revittyä ruisreikäleivän puolikasta
200g kylmäsavulohta
100g kesäkurpitsaa
nippu kevytsipulia
200g kevyttä sulatejuustoa
ruohittua mustapippuria
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja pilko kevätsipuli. Levitä juusto leiville reiluksi kerrokseksi. Laita kesäkurpitsaviipaleet ja kevätsipuli juuston päälle. Kypsennä leipiä 200 asteessa n. 8 minuuttia. Laita lohisiivut leiville ja kypsennä uunissa vielä 5 minuuttia. Rouhi mustapippuria leipien päälle ja tarjoile lämpiminä.
Voijjei, savulohi on pahimpia heikkouksiani.. ja ruisleipä.. kuulostaa niin hyvälle! Miksei meiltä löydy nyt tarpeita tuollaisten tekoon!!
VastaaPoistaTiina, vielä runsaasti sulatejuustoa, niin ai että! :)
VastaaPoista