maanantai 4. elokuuta 2014

Sadonkorjuuta

Tiedättekö sen tunteen kun keväällä maata muokatessa ja siemeniä istuttaessa odotukset tulevasta sadosta on huippu korkealla. Välillä taas näyttää siltä, että mikään ei kasva, tillitkin pöllitään, puput tekee tuhoa, marjat onnettomia ja epätoivo valtaa mielen.. Mutta ei siinä vielä mitään! Tiedättekö sen tunteen kun nostaa sittenkin omasta maasta valtavia sipuleita, isoja porkkanoita ja keittää oman maan perunoita kattilassa - se, se tunne se vasta on jotakin! Tyytyväiset puutarhurit kastelee huolella maataan näillä helteillä ja kantaa onnellisena satoa kotiin!
Ja hei, meidän viljelypalstalle tuli myös uusi Taavi, nostalgia-Taavi. Lapsuudessa potkittu kulunut jalispallo päänä ja lippis johon veljeni on aikoinaan tekstannut tussilla "skate"! Luotan häneen, hän pitäköön vorot ja jussit poissa!

Ja hei osallistuppa meneillään olevaan arvontaan! Mahdollisuudet voittoon on erihyvät! ;)
8 kommenttia:

  1. Ihana sato!! Salaattiakin sinulla on vaikka kuinka, ja tuo porkkana... Ihana! <3 Minä olen ollut tosi laiska kasvimaan kanssa, mutta onneksi sieltä tulee tosi hyvin satoa! Onko teidän palsta kaukana? Oletteko paljon joutuneet käydä kastelemassa? Kyllä se oma maa palkitsee! :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä uskomattoman hyvä! Amatöörien tuuria ;) Palstalle menee meiltä pyörällä ehkä nelisen minuuttia eli ihan lähellä! Näillä helteillä joka ilta ollaan käyty nyt kastelemassa, mutta se on jotenkin tosi rentouttavaa! Nyt jo viileää iltaisin ja vähän pimeää ja ihan hiljaista, aah!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! On kyllä parasta saada tuoretta pöytään. Pellolta pöytään, ilman sitä pussivaihetta! :)

    VastaaPoista