torstai 6. kesäkuuta 2013

Helteinen partsi

Mikä keli, mikä kesä! Parvekkeen lämpötila huitelee jälleen 33 asteessa! Riittäisi vähempikin, mutta en valita.. Lämmin keli ja parveke vetä puoleensa niin, että meinaa tärkeät hommat jäädä tekemättä. Mutta nyt kai on lupa nauttia keleistä?


Hei ja saatiin me nämä tuolitkin valmiiksi hyvissä ajoin ennen helteitä. Olihan niissä homma. Toista kertaa ei kyllä lähdetä enää hiomaan ja maalaamaan, se on varma. Olen kyllä hieman pettynyt ekotuolien laatuun. Yhdessä kesässä meni ihan kulahtaneiksi, narut katkeilivat ja alkoivat natisemaankin. Melkein menivät jo polttopuuksi!


Maalaus kuitenkin kannatti. Toivotaan, että pysyy hyvä kuntoisena nyt pidempäänkin. Alunperin valitsemamme valkoinen puuöljy ei peittänyt tarpeeksi emmekä olleet tyytyväisiä, joten loppujen lopuksi maalasimme tuolin osat kahteen kertaan Tikkurilan akrylaattimaalilla  Unica Akvalla.


2 kommenttia:

  1. Kyllä noiden hiomisessa ja maailaamisessa onkin ollut iso työ! Lopputulos näyttää kivalta, joten kyllä se kannatti! Tuo malli on mulle vieras, joten aattelinkin kysyä, onko siinä mukava istua? Monet testaamani tuolit ulkokäyttöön yllättävät epämukavuudellaan. Tää näyttää mukavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Henkkumaaria, kiitos käynnistä ja kommentista! :) Täältä löydät lisää infoa tuoleista: http://www.ekotuolit.fi/. Vaikka postauksessa listasinkin lähinnä niitä miinuspuolia, niin kieltämättä nämä ovat tosi hyvät istua! Aurinkoa päiviin!

      Poista