maanantai 9. elokuuta 2010

Kesän muistoja

Mökiltä on palattu jo jokin aika sitten, mutta päivitykset ovat jääneet vähälle. Liekö johtuu siitä, että viime päivinä ajatukset ovat olleet täysin muutossa ja siihen liittyvissä asioissa. Kämppää etsitään edelleen. Yksi kiva parvekkeellinen kerrostalo kaksio on löydetty, mutta asia seisoo vuokranantajan osalta. Mielessäni olen jo tehnyt sisustuksen kyseiseen kämppään, toivon mukaan siis tärppää!

Muistelen kuitenkin vielä hetken sitä rentouttavaa yhtätoista päivää jonka vietimme mökillä. Sitä ihanaa tunnelmaa ja oloa on vaikea saada kuviin.


KUVAMUISTOJA

Kuvakulmaa uimapatjan alta

Sukelleltiin uppokeppejä järven pohjasta. Kuvassa alimmaisena oikeella olevasta puusta on suunnitteilla tehdä naulakko..


Kaloja narrailtiin monilla uistimilla ja madoilla, mutta saalis jäi usein todella heikoksi, liekö johtui veden lämpöisyydestä...

Rantavedessä istuskellessa kyljissä tuntui vain rapina kun pienen pienet kalat kiertivät suuressa parvessa ympärillä

Ja koska noin pienet kalat eivät jääneet koukkuun oli niitä pyydettävä käsin


Jotain muutakin tuli kädelle, nimittäin sitruunaperhonen lennähti sisään naattimaalta poimittujen salaattien mukana

Vaikka kello näytti iltakahdeksaa tuntui kuin olisi sään puolesta ollut keskipäivä, niin lämmintä ja rannalla saattoi maata pitkälle yöhön asti!


Auringon laskiessa ja taivaan punertuessa sai mitä hienoimpia kuvia muistoksi kesästä 2010!
Auringossa löhöilyn ja uimisen ohessa sain aikaseksi mökillä pikku näpertelyäkin, joista lisää seuraavissa postauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti