maanantai 25. tammikuuta 2010

Arkiruokaa

V tyhjentää tiskikonetta ja minä päivitän blogia. Hyvä jako. :)

Osa lukijoista on jo kuulemma kokeillut tonnikalakastikkeen ohjetta, joten laitanpa heille kokeiltavaksi seuraavan reseptin. (Kokeilijat kommentoikaahan tänne makuelämyksiänne... :). Niin ja nyt kommentoinnin pitäisi onnistua kaikilta "ei kirjaantuneiltakin" valitsemalla profiiliksi "nimetön". Olisi muutenkin mukava tietää kuka näitä juttuja käy lukemassa.)
Seuraava ohje on siis myös peräisin siskoni reseptikirjasta. Itseasissa sillähän on monia hyviä ruokaohjeita...
Itse en voi sietää pinaattikeittoa, mutta tämä pinaattipasta on suurta herkkua!


PINAATTIPASTA
n. 300g täysjyvä spagettia
300 g hienonnettua pinaattia ( 2 pakaste pussia)
250 g koskenlaskijaa (voimakas)
sipuli

Laita spagetit kiehumaan.
Hienonna sipuli ja kuullota hieman kattilassa. Lisää joukkoon pinaatit. Kun pinaatit on sulanut lisää sekaan palasteltu koskenlaskija. Lopuksi kaada keitetyt spagetit pinaattiseoksen joukkoon.



4 kommenttia:

  1. nyt minäkin voin taas kommentoida kun hukkasin mun tunnukset:)
    voi nam, tätä pitää kyllä kokeilla!

    marjo

    VastaaPoista
  2. Tää menee tänään kokeiluun ;)

    -mimmi-

    VastaaPoista
  3. Minunkin piti testata, koska kuvan perusteella vaikutti erittäin hyvältä - ja sitähän se olikin. Itse lisäsin mukaan vielä pari valkosipulin kynttä, suolaa sekä mustapippuria. Täytyy muuten tehdä toistekin! Kiitos reseptistä! :)

    VastaaPoista
  4. Mahtavaa huomata että testailette näitä!! Hyvät lisäykset tingelstiina, sopii varmasti joukkoon! Maistuko ruoka kaikille perheen miehille? :)

    VastaaPoista